fbpx

DOBBEL LAVVO

LÅVEN

SAGA

STABBURET

Klikk for mer info

Dobbel Lavvo

I november 2013 stod vår dobbel lavvo ferdig bygget. Vi har satt sammen to lavvoer og bygget takbro imellom. Denne kan romme ca. 180 mennesker, men er man færre mennesker kan vi dele av og bare bruke en lavvo.

Vi har bord, benker, stoler og reinskinn. I tillegg har vi scene, musikkanlegg, projektor og skjerm, mikrofon, bar med alle rettigheter og toalettanlegg også tilrettelagt for rullestolbrukere.

Vi skreddersyr opplegg for dere. Her kan man ha firmasamlinger, avslutninger, kick-off, konfirmasjon, bryllup, store selskaper, julebord, sommerfest m.m.

Stabburet

I 2013 stod Stabburet ferdig oppusset. Dette har også blitt et lite stykke Tufte historie. I alle bordene finnes medaljer og andre viktige ting fra OL og konkurranser Olaf har vært med i. I andre etasje er det langbord og mulighet for projektor, i første etasje er det 3 båser med bord og benk i hver. 

Sjarm med gårds-produsert sitteunderlag og tovede tøfler med tøffel-tvang.

Her kan man kombinere fag og hygge.

Vi skreddersyr opplegg for dere.

 

Saga

I 2005 pusset vi opp det originale Sagbruket på Tufte gård. Bygget står som det har vært og vi har beholdt både sjarm og inventar. Vi har kledd igjen vegger, så det er lunere der. Laget benker med reinskinn til å sitte på. Pusset opp alle redskaper og malt de sorte.

Utenfor Saga er det stor uteplass og grillplass. Når solen skinner er det nydelig ute! Saga egner seg best til uformelle sammenkomster som for lag, foreninger, skoleklasser og lignende.

Inne i Saga er det ypperlig for lag opptil 30 stk.

Vi skreddersyr opplegg for dere med varighet opptil 4 timer.

Låven

Låven i ny drakt – stod ferdig oppusset og renovert august 2019.

På låven finnes det møterom, selskapsrom, treningsmuligheter med garderober. Møterommet har alt man kan forvente seg av teknisk utstyr til en konferanse. 

Låven ligger vakkert til med utsikt til skog og mark.