fbpx

TEAMBUILDING

AKTIVITET I NATUR

UTHOLDENHET

SAMARBEID

Bedriftsarrangement

Vi skreddersyr i samarbeid med deg et arrangement du føler er riktig for din bedrift, med eller uten konferanserom, med eller uten aktiviteter, med eller uten underholdning. Tufte Gård har alle rettigheter og serveringsmulighet til kl 02.00

Les mer

Jubileum

Tufte har 2 flotte selskapslokaler for alle anledninger med magisk utsikt over eng og skog. Låven (maks 80) og Lavvoen (maks 180) vil kunne gi de perfekt rammer for et jubileum, bryllup, konfirmasjon eller annen spesiell anledning. Begge lokalene har egen bar med alle rettigheter og servering til kl 02.

Les mer

Julebord

“På låven sitter nissen med sin…….” Ja, det er vel kanskje bare den ekte nissen som mangler når du arrangerer julebord på Tufte Gård. All annen julestemning skal vi sørge for at du får. Låven har plass til inntil 80 til julebord. Lavvoen har plass til opp til 150 til julebord.

Les mer

Bryllup

På Tufte Gård har vi mye plass for utendørs vielse i naturskjønne omgivelser. Vi har to lokaler som egner seg godt til bryllupsfesten; Lavvoen (maks 180) eller den ny-ombygde Låven (maks 80).

Les mer

Foredrag

Utover Aina og Olaf Tufte som foredragsholdere, har vi god kontakt med en rekke gode foredragsholdere, eller kanskje har du et eget ønske vi kan etterkomme.

Les mer

Aktivitetspakke uten bespisning

Hos oss kan du ta med deg dine ansatte til en fin aktivitetsdag med morsomme teambuildings konkurranser, hvis det er eneste formålet med besøket.

Les mer

Barn – Ungdom

Kom gjerne med bursdagsselskapet eller skoleklassen og la oss aktivere barna eller ungdommen noen timer med lek og moro.

Les mer

LOKALER

Ett idylisk sted, med: fin natur, fredelig og avslappet atmosfære, god mat, engasjerende og spennende aktiviteter, og ikke minst: fantastiske, blide, positive og hyggelige personale, som yter super service!
Takker for en inspirerende og fantastisk dag!

Nadja Andersen

Morsomme leker, frukt, smoothies og pølser og avsluttet med en skattejakt med godteposer! Kan det blir bedre i en barnebursdag? Tror ikke det!

Cathrine Hauge Pedersen

Et flott sted å feire hva du måtte ønske. Gøy med leker. Nydelig mat, fine folk på jobb og god atmosfære.

Sidsel Gilbu

Supert sted! Morsomme uteaktiviteter og flinke folk 🙂

Henrik Siljan